Djelatnici Policijske uprave koprivničko-križevačke prikupili pomoć za stanovnike s potresom ugroženih područja

  • Slika /PU_KK/Vijesti/2021/01/IMG-20210118-WA0004.jpg
  • Slika
  • Slika
  • Slika

Djelatnici Policijske uprave pokazali su zajedništvo i spremnost da u svakom trenutku pruže pomoć potrebitima

Foto: Ilustracija

Danas, 18. siječnja, u Policijskoj upravi organizirana je akcija prikupljanja prehrambenih i higijenskih potrepština za stanovnike s potresom ugroženih područja. 
Akciji se odazvao veliki broj djelatnika iz svih ustrojstvenih jedinica Policijske uprave te je kombi pun raznih potrepština krenuo na područje Petrinje i Gline, gdje će se prikupljeno distribuirati dalje potrebitim građanima.

Također, djelatnici pojedinih ustrojstvenih jedinica prikupili su novčana sredstva za kolegu iz Sisačko-moslavačke policijske uprave, čiji je stan oštećen u potresu, a kojemu je smještaj s obitelji u svom stanu na koprivničkom području pružio kolega iz Policijske uprave koprivničko-križevačke. Isto tako dio djelatnika ustrojstvenih jedinica prikupljene prehrambene i higijenske potrepštine dostvaio je u Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica, dok dio djelatnika sudjeluje u pomaganju kroz novčane donacije potrebitima.  

Odazivom akciji u ovolikom broju, djelatnici Policijske uprave koprivničko-križevačke pokazali su empatiju prema svim žrtvama potresa i što je jednako važno, pokazali su zajedništvo i spremnost da u svakom trenutku pruže pomoć potrebitima.
 

Pisane vijesti | Društvo i zajednica