Dovršeno kriminalističko istraživanje omogućavanja trošenja droga

Sumnja se da su osumnjičenici tijekom prošle godine davali na trošenje opojnu drogu marihuanu međusobno i drugim osobama na koprivničkom području, a osumnjičenik rođen 1989. godine je stavio prostor svoje kuće na raspolaganje za trošenje marihuane

Foto: Ilustracija

Policijski službenici Policijske postaje Koprivnica dovršili su kriminalističko istraživanje nad muškarcima rođenim 1967., 1989., 1986. i 1990. godine s koprivničkog područja zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela omogućavanja trošenja droge.

Sumnja se da su osumnjičenici tijekom prošle godine davali na trošenje opojnu drogu marihuanu međusobno i drugim osobama na koprivničkom području, a osumnjičenik rođen 1989. godine je stavio prostor svoje kuće na raspolaganje za trošenje marihuane.  

Tijekom policijskog postupanja osumnjičenik rođen 1989. godine je dragovoljno izručio 11 sjemenki nalik na sjemenke indijske konoplje, što mu je oduzeto.

Zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela omogućavanja trošenja droga protiv osumnjičenika je podnesena kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Koprivnici.



Stranica