Edukacija traktorista na tehničkim pregledima

Jučer, 18. ožujka, u Koprivničkom Ivancu prilikom provođenja organiziranih tehničkih pregleda po općinama od strane Stanica za tehnički pregled, policijska službenica Postaje prometne policije Koprivnica održala je tribinu na temu "Prometovanje traktora u prometu".

Foto: Ilustracija

Jučer, 18. ožujka, u Koprivničkom Ivancu prilikom provođenja organiziranih tehničkih pregleda po općinama od strane Stanica za tehnički pregled, policijska službenica Postaje prometne policije Koprivnica održala je tribinu na temu "Prometovanje traktora u prometu".

Prisutnima je skrenuta pozornost na češće obavljanje preventivnih tehničkih pregleda, te obvezu vozača da zaustave vozilo i uklone blato s kotača prilikom uključivanja sa zemljane ceste, gradilišta i sličnih površina na cestu sa suvremenim kolničkim zastorom.

Tehnički pregled traktora i priključnih strojeva u Koprivničkom Ivancu provodit će se do četvrtka, 20. ožujka, a očekivanja su djelatnika Stanice za tehnički pregled kako će u tri dana tehnički pregled obaviti nad stotinjak traktora i priključnih strojeva.



Stranica