Koprivnica: Policijski službenici sudjelovali na „Drava Tour 2014“

Foto: Pu koprivničko-križevačka

U petak, 13. lipnja, policijski službenici kontakt policije Policijske postaje Koprivnica i policijska službenica Odsjeka za sigurnost cestovnog prometa Policijske uprave, sudjelovali su u programu povodom održavanja međunarodne biciklističke utrke „Drava Tour 2014“, koju su organizirali biciklistički klub „Tekker“ iz Heviza, Republika Mađarska, i biciklistički klub „Asi“ iz Varaždina.   

Tom prilikom, posjetitelje, djecu i mlade, policijski službenici su educirali o sigurnoj vožnji biciklom, tehničkoj ispravnosti bicikla, obaveznom korištenju zaštitne biciklističke kacige, te vožnji u pratnji odraslih po obilježenim biciklističkim stazama. Isti su se okušali u vožnji poligonom spretnosti, te su za uspješnu vožnju bili nagrađeni prigodnim promidžbenim materijalima. 

Policijski službenici Policijske postaje Koprivnica vršili su registraciju bicikala i pokazali svoje vještine upravljanja biciklom na poligonu spretnosti. 

Na startu utrke bilo je prisutno 120 biciklista koje su ispratili polaznici gimnazije Fran Galović iz Koprivnice na svojim biciklima.



Stranica