Tjedna informacija za 28. srpnja do 3. kolovoza 2014.g.

STANJE KRIMINALITETA - U proteklom tjednu zabilježeno je 14 kaznenih djela, od čega 10 kaznenih djela općeg kriminaliteta i četiri kaznena djela gospodarskog kriminaliteta.
Kazneno su prijavljene četiri osobe.

Foto: Ilustracija

STANJE KRIMINALITETA

U proteklom tjednu zabilježeno je 14 kaznenih djela, od čega 10 kaznenih djela općeg kriminaliteta i četiri kaznena djela gospodarskog kriminaliteta.
Kazneno su prijavljene četiri osobe.
Razriješeno je jedno kazneno djelo općeg kriminaliteta iz ranijih razdoblja, za koje je prijavljena jedna osoba.

STANJE JAVNOG REDA I MIRA

Protiv javnog reda i mira zabilježeno je sedam prekršaja, od čega četiri prekršaja tučnjava, svađa i vika, prekršaj vrijeđanja i omalovažavanja policijskih službenika i  davanje alkoholnih pića pijanim osobama.
Prekršajno je prijavljeno 15 osoba.

STANJE SIGURNOSTI PROMETA

Zabilježeno je devet prometnih nesreća, od čega tri prometne nesreće s ozlijeđenim osobama i šest s materijalnom štetom. Lakše su ozlijeđena tri vozača osobnih automobila.

ZAŠTITA OD POŽARA

U proteklom tjednu nisu zabilježeni požari.

OSTALI DOGAĐAJI

Zabilježeno je šest prekršaja nasilničkih ponašanja u obitelji, a prijavljeno je devet osoba.
Zatečeno je jedno dijete mlađe od 16 godina u noćnom izlasku, suprotno odredbi Obiteljskog zakona o zabrani boravka na javnim mjestima nakon 23 sata bez odgovarajuće pratnje.

 

Dobro je podsjetiti

Uvijek zaključavajte svoja vozila

Kradljivci vozila traže najlakšu metu i iskoristiti će svaku priliku koju ste im pružili.

Uvijek zaključajte svoje vozilo, čak i onda kad je parkirano u garaži, dvorištu ili na prilazima kuće. Provjerite da su sva vrata zatvorena, uključujući i prtljažnik. Pobrinite se da su svi prozori zatvoreni, uključujući i krovni prozor.



Stranica