Koprivnica: Održana 33. sjednica Savjeta za sigurnost prometa na cestama

U utorak, 30. lipnja, u prostorijama Koprivničko-križevačke županije održana je 33. sjednica Savjeta za sigurnost prometa na cestama.

Foto: Pu koprivničko-križevačka

U utorak, 30. lipnja, u prostorijama Koprivničko-križevačke županije održana je 33. sjednica Savjeta za sigurnost prometa na cestama. Na sjednici su prisustvovali predstavnici Koprivničko-križevačke županije, Auto-kluba iz Koprivnice, Auto-moto kluba iz Križevaca, Županijske uprave za ceste Koprivničko-križevačke županije, Hrvatskih cesta Poslovna jedinica Varaždin, Upravnog odjela za gospodarstvo, komunalne djelatnosti i međunarodnu suradnju Koprivničko-križevačke županije, Zavoda za javno zdravstvo Koprivničko-križevačke županije, Doma zdravlja iz Koprivnice, te policijske službenice Odsjeka za sigurnost cestovnog prometa Policijske uprave koprivničko-križevačke. 

Policijske službenice predstavile su stanje sigurnosti u cestovnom prometu na području Policijske uprave koprivničko-križevačke u 2015.g. i poduzete aktivnosti. Također, raspravljano je o planovima za naredni period, stanju državnih i županijskih cesta na području Koprivničko-križevačke županije, te osposobljavanju učenika petih razreda osnovnih škola za samostalno upravljanje biciklom.                     

Prihvaćena je inicijativa da se ispred Savjeta za sigurnost prometa na cestama upute službeni dopisi Agenciji za obrazovanje, Ministarstvu prosvjete, obrazovanja i športa, te Hrvatskom autoklubu u vezi donošenja programa osposobljavanja djece za samostalno upravljanje biciklom prilagođenog dobi i uzrastu djece.



Stranica