Križevci: Info točka na biciklijadi

U nedjelju, 20. rujna, u Čabrajima održana je obiteljska biciklijada, koju su organizirali grad Križevci i Križevačka udruga biciklista, uz podršku Međunarodne mreže sportskih djelatnika „Sportmeet“, Udruge kineziologa Križevci, Zajednice športskih udruga Križevci, 

Foto: Pu koprivničko-križevačka

U nedjelju, 20. rujna, u Čabrajima održana je obiteljska biciklijada, koju su organizirali grad Križevci i Križevačka udruga biciklista, uz podršku Međunarodne mreže sportskih djelatnika „Sportmeet“, Udruge kineziologa Križevci, Zajednice športskih udruga Križevci, te Auto moto kluba Križevci. Obiteljska biciklijada organizirana je na relaciji Križevci– Čabraji – Križevci, a okupljanje biciklista započelo je u 10 sati na Strossmayerovom trgu. 

U sklopu biciklijade policijski službenici postavili su info-točku na temu „Pješaci i biciklisti u prometu“,  gdje je prisutnima uz ponuđeni promidžbeni materijal pozornost usmjerena na pravilno kretanje pješaka i biciklista u prometu te obvezu nošenja reflektirajućeg prsluka, kao i obvezu korištenja zaštitne biciklističke kacige vozačima bicikla mlađima od 16 godina. Također, organiziranu kolonu biciklista osiguravali su policijski službenici Policijske postaje Križevci.  



Stranica