Održana 34. sjednica Savjeta za promet na cestama Koprivničko-križevačke županije

U četvrtak, 22. listopada, održana je 34. sjednica Savjeta za prometa na cestama Koprivničko-križevačke županije. Na sjednici su prezentirani ostvareni rezultate akcije „Sigurno u prometu 2014. – 2015.“ koju provodi HAK 

Foto: Ilustracija

U četvrtak, 22. listopada, održana je 34. sjednica Savjeta za prometa na cestama Koprivničko-križevačke županije. Na sjednici su prezentirani ostvareni rezultate akcije „Sigurno u prometu 2014. – 2015.“ koju provodi HAK, te  o provedbi osposobljavanja učenika petih razreda osnovnih škola za samostalno upravljanje biciklom, te planirane aktivnosti na obnovi i rekonstrukciji državnih cesta. 

Članovi Savjeta upoznati su sa stanjem sigurnosti u prometu na cestama tijekom devet mjeseci 2015. g., pri čemu je poseban naglasak bio stavljen na događanje prometnih nesreća s poginulim osobama. 

Na sjednici Savjeta je donijeta odluka o nabavci preventivnog materijala koji bi se tijekom 2016. g. koristio u preventivnim aktivnostima koje bi provodila Policijska uprava koprivničko-križevačka u cilju smanjenja stradavanje osoba u prometnim nesrećama.



Stranica