Predstavljanje rada policije na 18. Obrtničkom i gospodarskom sajmu Koprivničko-križevačke županije

Od 6. do 8. studenoga, u sportskim dvoranama OŠ Ljudevita Modeca” i Gimnazije Ivana Zakmardija Dijankovečkog u Križevcima, održati će se 18. Obrtnički i gospodarski sajam Koprivničko-križevačke županije 

Foto: Ilustracija

Od 6. do 8. studenoga, u sportskim dvoranama OŠ Ljudevita Modeca” i Gimnazije Ivana Zakmardija Dijankovečkog u Križevcima, održati će se 18. Obrtnički i gospodarski sajam Koprivničko-križevačke županije, na kojemu će, uz prezentaciju raznih obrtničkih zanimanja i održavanje niza zabavno-izložbenih manifestacija, svoj rad predstaviti i policijski službenici Policijske postaje Križevci.

 Kao i svake godine, policijski službenici će u sklopu sajma postaviti info-pult na kojemu će predstaviti rad policije i na kojemu će se dijeliti razni preventivni materijali, a u sklopu kojega će biti postavljen i simulator vožnje za motocikl „Honda raiding trainer“, obzirom da se korištenjem istoga iz ranijih godina bilježe vrlo pozitivna iskustva građana, posebno onih mlađe dobi. 

Valja napomenuti da će navedeni sajam kao i svake godine do sada posjetiti velik broj građana i da će promet biti pojačanog intenziteta, pa se mole građani koji ne mogu doći pješice da voze polako i oprezno, da održavaju razmak između vozila, da paze kako i gdje parkiraju svoja vozila, a posebno da obrate pozornost na pješake i djecu.



Stranica