Održan radni sastanak vezan uz zimsku službu 2015./2016.

Danas, 6. studenoga, u Policijskoj upravi koprivničko-križevačkoj održan je sastanak vezan uz postupanja tijekom predstojeće zimske službe 2015./2016. godine. 

 

Foto: Pu koprivničko-križevačka

Danas, 6. studenoga, u Policijskoj upravi koprivničko-križevačkoj održan je sastanak vezan uz postupanja tijekom predstojeće zimske službe 2015./2016. godine. 

Sastanku su prisustvovali rukovoditelji Odsjeka za sigurnost cestovnog prometa, Operativno-komunikacijskog centra policije Policijske uprave, Postaje prometne policije Koprivnica, Policijske postaje Đurđevac, Policijske postaje Križevci, Postaje granične policije Koprivnica i Policijske postaje Koprivnica, predstavnici Hrvatskih cesta d.o.o. Varaždin, Županijske uprave za ceste Koprivničko-križevačke županije, PZC Cestogradnje Koprivnica i Križevci, Cesta d.o.o. Bjelovar, GKP Komunalac, te gradova Đurđevac, Koprivnica i Križevci. 

Na sastanku je voditeljica Odsjeka za sigurnost cestovnog prometa prisutnima prezentirala stanje sigurnosti tijekom zimske službe 2014./2015. i probleme u odvijanju prometa koji su se javili za vrijeme trajanja prošlogodišnje zimske službe. 

Na sastanku su prisutni predstavnici tijela nadležnih za održavanje prometnica u zimskom periodu, kao i izvođači radova na održavanju prometnica u zimskom razdoblju, upoznati s načinom postupanja policijskih službenika, dok su predstavnici Policijske uprave i Policijskih postaja upoznati s izvedbenim programima zimske službe Hrvatskih cesta, Županijske uprave za ceste i KGP Komunalac. Poseban naglasak bio je stavljen na pravovremenu razmjenu informacija, te je dogovoren način međusobne komunikacije.



Stranica