Koprivnica: Osumnjičeni za oštećenja vozila

Dovršenim kriminalističkim istraživanjem sumnja se da je 25 – godišnjak u subotu, 28. studenoga, oko 4.15 sati u Koprivnici na Florijanskom trgu metalnim stupićem oštetio dva osobna automobila. U daljnjem oštećenju spriječili su ga policijski službenici uz uporabu sredstava prisile. Vlasnici su oštećeni za više tisuća kuna, a protiv osumnjičenika biti će podnesena kaznena prijava.

Foto: Ilustracija

Dovršenim kriminalističkim istraživanjem sumnja se da je 25 – godišnjak u subotu, 28. studenoga, oko 4.15 sati u Koprivnici na Florijanskom trgu metalnim stupićem oštetio dva osobna automobila. U daljnjem oštećenju spriječili su ga policijski službenici uz uporabu sredstava prisile. Vlasnici su oštećeni za više tisuća kuna. 

Također, dovršenim kriminalističkim istraživanjem policijski službenici Policijske postaje Koprivnica utvrdili su sumnju da je 21 - godišnjak noću, 26./27. studenoga, u Koprivnici na parkiralištu u Dugoj ulici, razbio prednje i stražnje staklo i oštetio nosač retrovizora osobnog automobila. Vlasnik je oštećen za nekoliko tisuća kuna.

Protiv osumnjičenika biti će podnesena kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.



Stranica