Preventivnom akcijom "Žene u prometu" obilježen Međunarodni dan žena

Foto: Pu koprivničko-križevačka 

U utorak, 8. ožujka, u suradnji Odsjeka za sigurnost cestovnog prometa i Povjerenstva za ravnopravnost spolova Koprivničko-križevačke županije na području Policijske uprave koprivničko - križevačke održana je preventivna akcija povodom obilježavanja Međunarodnog dana žena. 

Tijekom preventivne akcije žene sudionice u prometu prigodno su nagrađene cvijećem od strane predsjednice Povjerenstva za ravnopravnost spolova Koprivničko-križevačke županije Verice Rupčić, te preventivnim materijalima Savjeta za sigurnost prometa na cestama Koprivničko-križevačke županije. 

Preventivna akcija održana je u Đurđevcu, Novigradu Podravskom, Koprivnici i Križevcima. U Novigradu Podravskom preventivnoj akciji pridružila su se djeca i odgojiteljice dječjeg vrtića Fijolica, koja su oslikanim torbama i izrađenim cvijećem darivala svoje sugrađanke. 

Svim sudionicama u prometu skrenuta je pozornost na poštivanje prometnih propisa i brige o vlastitoj sigurnosti u prometu na cestama, te jačanju položaja žena u društvu.



Stranica