Koprivnica: Policijski službenici sudjelovali na Festivalu biciklističke rekreacije

Danas, 3. lipnja, na Zrinskom trgu u Koprivnici, u organizaciji Old timer kluba "Biciklin", a u sklopu 11. Festivala biciklističke rekreacije, održan je program u kojem su sudjelovala djeca dječjih vrtića iz Koprivnice, COOR-a "Podravsko sunce", učenici Udruge invalida Koprivničko-križevačke županije, ali i djelatnici AK Koprivnica te policijske službenice Policijske uprave koprivničko-križevačke.

 

Foto: Pu koprivničko-križevačka 

Danas, 3. lipnja, na Zrinskom trgu u Koprivnici, u organizaciji Old timer kluba "Biciklin", a u sklopu 11. Festivala biciklističke rekreacije, održan je program u kojem su sudjelovala djeca dječjih vrtića iz Koprivnice,  COOR-a "Podravsko sunce", učenici Udruge invalida Koprivničko-križevačke županije, ali i djelatnici AK Koprivnica te policijske službenice Policijske uprave koprivničko-križevačke.

Tijekom programa na postavljenom poligonu od strane Auto kluba Koprivnica, djeca su sudjelovala u rekreativnoj vožnji biciklom, ali i pokazala odgovorno ponašanje poligonom u svojstvu pješaka.

Tom prilikom policijske službenice pomagale su mališanima da sigurno prođu poligon te im skrenule pozornost na sigurno i zdravo kretanje u prometu i prirodi. Tijekom rečenih aktivnosti, dogovorene su nove preventivne aktivnosti koje će policijske službenice provesti u suradnji s vrtićima.



Stranica