Radni sastanak povodom zimske službe 2016./2017.

Foto: Pu koprivničko - križevačka

Danas, 11. studenoga, u Policijskoj upravi koprivničko - križevačkoj održan je sastanak odgovornih osoba nadležnih tijela na temu postupanja tijekom predstojeće zimske sezone 2016/2017. godine.

Sastanku su prisustvovali rukovoditelji Odsjeka za sigurnost cestovnog prometa, Operativno-komunikacijskog centra policije i policijskih postaja Policijske uprave koprivničko - križevačke, predstavnici Hrvatskih cesta d.o.o. Varaždin, Županijske uprave za ceste Koprivničko-križevačke županije, PZC Cestogradnje Koprivnica i Križevci, Cesta d.o.o. Bjelovar, GKP Komunalac, te gradova Đurđevac, Koprivnica i Križevci.

Na sastanku je voditeljica Odsjeka za sigurnost cestovnog prometa prezentirala stanje sigurnosti tijekom zimske sezone 2015/2016. i probleme u odvijanju prometa koji su se javili za vrijeme trajanja prošlogodišnje zimske službe.

Na sastanku su prisutni predstavnici tijela nadležnih za održavanje prometnica u zimskom razdoblju, kao i izvođači radova, upoznati s načinom postupanja policijskih službenika, dok su predstavnici policijske uprave i policijskih postaja upoznati s izvedbenim programima zimske službe Hrvatskih cesta, Županijske uprave za ceste i KGP Komunalac. Poseban naglasak bio je stavljen na pravovremenu međusobnu komunikaciju i razmjenu informacija, te žurne izlaske na intervencije.



Stranica