Održana 39. sjednica Savjeta za sigurnost prometa na cestama

U utorak, 30. svibnja, u prostorijama Koprivničko-križevačke županije održana je 39. sjednica Savjeta za sigurnost prometa na cestama 

Foto: Ilustracija 

U utorak, 30. svibnja, u prostorijama Koprivničko-križevačke županije održana je 39. sjednica Savjeta za sigurnost prometa na cestama, na kojoj su uz predstavnike Koprivničko-križevačke županije, Auto-kluba iz Đurđevca i Koprivnice, Auto-moto kluba iz Križevaca, Hrvatskih cesta Poslovna jedinica Varaždin,  Županijske uprave za ceste Križevci, Doma zdravlja Koprivničko-križevačke županije iz Koprivnice, Zavoda za javno zdravstvo Koprivničko-križevačke županije prisustvovale i policijske službenice Odsjeka za sigurnost cestovnog prometa Policijske uprave koprivničko-križevačke. 

Na sjednici je prezentirano stanje sigurnosti na području Policijske uprave koprivničko-križevačke tijekom prva četiri mjeseca ove godine, s posebnim naglaskom na prometne nesreće s najtežim posljedicama, nesreće mladih vozača,   alkohol u prometnim nesrećama, prometne nesreće uslijed nepropisne i neprilagođene brzine, kao i poduzetim preventivnim i represivnim aktivnostima. 

Osim stanja sigurnosti, prezentirano je stanje izgrađenih autobusnih stajališta na prometnicama diljem županije, stanje cestovno-željezničkih prijelaza, te preventivnim akcijama Zavoda za javno zdravstvo usmjerenim na prevenciju alkoholiziranosti i opojnih droga u cestovnom prometu.



Stranica