Dovršeno kriminalističko istraživanje teških krađa

Policijski službenici Policijske postaje Đurđevac i Policijske postaje Koprivnica dovršili su kriminalističko istraživanje nad 15, 16, 18 i 22 – godišnjakom zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela teških krađa.

Foto: Ilustracija 

Policijski službenici Policijske postaje Đurđevac i Policijske postaje Koprivnica dovršili su kriminalističko istraživanje nad 15, 16, 18 i 22 – godišnjakom zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela teških krađa.  

Sumnja se da su 15 i 16 – godišnjak sa đurđevačkog područja između 4. i 5. kolovoza u Đurđevcu u Ulici Đure Basaričeka nasilno ušli u skladište poduzeća i otuđili alkoholna pića, oštetivši vlasnika za više stotina kuna. 

Također, sumnja se da su 18 i 22 – godišnjak sa šireg koprivničkog područja tijekom 16./17. kolovoza, u dvorištu kuće u Kuzmincu provalili u osobni automobil u namjeri da ga otuđe u čemu nisu uspjeli, te su otuđili cigarete. Novac koji je vlasnik prijavio da je otuđen, naknadno je isti pronašao. 

Zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela teških krađa prema osumnjičenicima su podnesena posebna izvješća nadležnom državnom odvjetništvu.

 



Stranica