Edukacija budućih vozača

U petak, 29. kolovoza, policijska službenica za preventivu Postaje prometne policije Koprivnica, održala je kandidatima za vozače u Auto klubu Koprivnica, edukativno predavanje na temu upoznavanja sa stanjem sigurnosti prometa i najčešćim greškama koje su uzrok prometnih nesreća 

Foto: Pu koprivničko-križevačka 

U petak, 29. kolovoza, policijska službenica za preventivu Postaje prometne policije Koprivnica, održala je kandidatima za vozače u Auto klubu Koprivnica, edukativno predavanje na temu upoznavanja sa stanjem sigurnosti prometa i najčešćim greškama koje su uzrok prometnih nesreća. U sklopu edukativnog predavanja poseban naglasak stavljen je na sudjelovanje mladih vozača u cestovnom prometu, a sve u cilju smanjenja stradavanja svih sudionika kao i podizanja sigurnosti na još veću razinu. Tijekom predavanja istima su puštani video uradci u kojima se dotakla problematika alkohola, droge, brzine, mobitela i nepažnje u prometu, a što su najčešći i uzroci prometnih nesreća.

Cilj edukacije bilo je smanjene broja prometnih nesreća u kojima stradavaju mladi vozači, te podizanje svijesti istih o opasnostima kojim im prijete u prometu.



Stranica