Sastanak tijela nadležnih za zimsku službu

Jučer, 2. studenoga, u prostorijama Policijske uprave koprivničko-križevačke održan je radni sastanak Odsjeka za sigurnost cestovnog prometa i policijskih postaja s predstavnicima Ministarstva pomorstva, prometa i infrastrukture – Inspekcije cesta, Savjeta za sigurnost prometa Koprivničko-križevačke županije, Hrvatskih cesta - Poslovne jedinice Varaždin, Županijske uprave za ceste Koprivničko-križevačke županije, Poduzeća za ceste Varaždin, Cesta Bjelovar, te predstavnika grada Koprivnice, Đurđevca i Križevaca.

Foto: PU koprivničko - križevačka

Jučer, 2. studenoga, u prostorijama Policijske uprave koprivničko-križevačke održan je radni sastanak Odsjeka za sigurnost cestovnog prometa i policijskih postaja s predstavnicima Ministarstva pomorstva, prometa i infrastrukture – Inspekcije cesta, Savjeta za sigurnost prometa Koprivničko-križevačke županije, Hrvatskih cesta - Poslovne jedinice Varaždin, Županijske uprave za ceste Koprivničko-križevačke županije, Poduzeća za ceste Varaždin, Cesta Bjelovar, te predstavnika grada Koprivnice, Đurđevca i Križevaca.

Radni sastanak organiziran je u vezi održavanja sigurnosti i optimalne protočnosti na cestama tijekom predstojeće zimske sezone. Na sastanku je izvršena analiza prethodne zimske sezone, te su dogovoreni modaliteti postupanja tijekom nastupa zimskih uvjeta, posebice u pogledu međusobnog izvješćivanja i koordinacije, preusmjeravanja prometa obilaznim pravcima, te mjerama za poboljšanje protočnosti i sigurnosti prometa tijekom zimskih uvjeta, kao i povećanja broja vozača koji koriste zimsku opremu. 



Stranica