Križevci: Uz oprez u prometu posjetite info - pult policije na 20. Obrtničkom i gsopodarskom sajmu

Foto: Ilustracija

Narednog vikenda, 10. do 12. studenoga, u Križevcima na 20. Obrtničkom i gospodarskom sajmu Koprivničko-križevačke županije Policijska postaja Križevci će postavljanjem info - pulta  predstaviti rad policije. Tom prilikom biti će postavljen simulator vožnje motociklom „Honda Raiding Trainer“, te posjetiteljima ponuđeni razni sigurnosni savjeti i  dijeljeni preventivni materijali.

Očekuje se da će sajam posjetiti velik broj građana iz kojeg će razloga promet biti pojačanog intenziteta, pa se pozivaju građani Križevaca koji ne mogu doći pješke da voze polako i oprezno te da održavaju razmak između vozila.

Kako tijekom predstojećeg tjedna ne bi došlo do pogoršanja stanja sigurnosti u prometu na cestama i kako bi se spriječilo događanje prometnih nesreća, molimo sve sudionike u prometu za pojačan oprez te poštivanje prometnih propisa.

Pozivamo vozače da ne pretječu vozila u zoni pješačkih prijelaza te da vozila ne parkiraju i ne zaustavljaju na nogostupima i mjestima na kojima drugim sudionicima u prometu onemogućuju preglednost, kao i da poštuju pravo prvenstva prolaska pješaka preko obilježenih pješačkih prijelaza.

Obzirom na hladno i kišovito vrijeme te mokre i skliske kolnike pozivamo vozače da prilagode vožnju i održavaju razmak između vozila, da s pojačanim oprezom prometuju u raskrižjima i prilikom uključivanja u promet, te da ne voze ukoliko su pod utjecajem alkohola.



Stranica