Teške krađe provaljivanjem

Tijekom vikenda na području policijske uprave zabilježena su četiri kaznena djela teških krađa provaljivanjem. U Imbriovcu i Ferdinandovcu nepoznati počinitelji su provalili u kuće u kojima nitko ne živi, te iz jedne otuđili prozorsko krilo. Zabilježene su i dvije provale u vikend objekte.

Foto: Ilustracija

Tijekom vikenda na području policijske uprave zabilježena su četiri kaznena djela teških krađa provaljivanjem. U Imbriovcu i Ferdinandovcu nepoznati počinitelji su provalili u kuće u kojima nitko ne živi, te iz jedne otuđili prozorsko krilo. Zabilježene su i dvije provale u vikend objekte.

Od listopada prošle godine do 10. ožujka ove godine u Subotici Podravskoj nepoznati počinitelj provalio je u vikend objekt  iz kojega je otuđio razne tehničke i kuhinjske predmete, oštetivši vlasnika za više stotina kuna.

Od veljače do 10. ožujka u Čepelovcu nepoznati počinitelj provalio je u vikend objekt  iz kojega je otuđio motornu kosilicu, flaksericu, pilu i vino oštetivši vlasnika za više tisuća kuna.

Policija traga za  počiniteljma i otuđenim predmetima.    

 

Dobro je podsjetiti

Zaštitite se od provale u vikendice i klijeti

Kriminalci obično traže očite znakove odsutnosti vlasnika. Kada Vas nema duže razdoblje vrednije alate, strojeve i predmete skupljih metala (bakrene kotlove i prskalice) skladištite kod kuće.

Sve nepoznate osobe i vozila te sumnjive aktivnosti odmah dojavite policiji na broj 192.



Stranica