Edukacija traktorista na redovnim tehničkim pregledima na terenu

Policijski službenici održavat će  edukativna predavanja vozačima traktora i radnih strojeva na temu sigurnog kretanja u prometu i odgovorno ponašanje u prometu.


Foto: Ilustracija
 
Od  2. studenoga, policijske službenice za preventivu Postaje prometne policije Koprivnica prilikom obavljanja redovnog tehničkog pregleda traktora na terenu od strane Stanica za tehnički pregled vozila, održavat će  edukativna predavanja vozačima traktora i radnih strojeva na temu sigurnog kretanja u prometu i odgovorno ponašanje u prometu.

Obzirom da još uvijek traju radovi na oranicama, velik broj traktora i radnih strojeva nalazi se svakodnevno na prometnicama, te je potrebno da svi vozači obrate pozornost na češće izvršavanje dnevnih preventivnih tehničkih pregleda traktora i priključnih vozila (poglavito svjetla i uređaja za kočenje). Tijekom mjeseca  studenoga tehnički pregledi biti će provedeni: 

 2. studenoga-Legrad, 6. i 7. studenoga-Đelekovec
7. studenoga- Gabajeva Greda
8.i 9. studenoga- Koprivnički Bregi
12.i13. studenoga- Novigrad Podravski
14.,15.i 16. studenoga - Gola
15. studenoga - Ždala, 19. studenoga - Otočka, 20. studenoga-Drnje,21. studenoga - Koprivnički Ivanec
22.i 23. studenoga- Gotalovo
26.i 27. studenoga - Hlebine. 
Pozivaju se svi vlasnici traktora da iskoriste priliku dolaska djelatnika Stanica za tehnički pregled u njihove općine i obave redovne  tehničke preglede  traktora i prikolica, te radnih strojeva.


Pisane vijesti