Križevci: Prometno-preventivna akcija "Sigurno u školu s HAK-om"

Foto: Pu koprivničko-križevačka 

Tradicionalno početkom školske godine, u subotu, 8. rujna, u Križevcima na Trgu J. J. Strossmayera održana je 50. prometno-preventivna akcija „Sigurno u školu s HAK-om“ kako bi se roditelje, vozače i djecu pripremilo za pravilno sudjelovanje u prometu.

Tom prilikom svoje su vještine pokazala djeca iz dječjih vrtića „Zraka sunca“, „Sveti Josip“, „Čarobna šuma“, „Križevci“ i COOR-a kao i učenici prvih razreda, njih sveukupno 75, a dolaskom na cilj uručeni su im prigodni pokloni dok su njihovi roditelji dobili edukativne brošure o sigurnom sudjelovanju u prometu. 

Uoči početka akcije okupljene su pozdravili i još jednom upozorili sve sudionike u prometu da budu posebno oprezni tajnik AMK „Križevci“ Stjepan Peršin, policijski službenik za sigurnost i preventivu cestovnog prometa Policijske postaje Križevci, te gradonačelnik Mario Rajn, koji je ujedno ovaj događaj i otvorio. Ovom prilikom održana je i info-točka na temu sigurnog sudjelovanja djece, pješaka i biciklista u prometu, kojom prilikom su dijeljeni informativni letci i promidžbeni materijal.



Pisane vijesti