Koprivnica: Policijski službenici posjetili djecu u dječjem vrtiću "Točkica"

Osim edukacije, djeca su se upoznala s poslovima koje obnašaju policijski službenici, a posebnu pozornost zaokupilo je prezentirano službeno vozilo.


Foto: Pu koprivničko-križevačka 
 
Danas, 7. studenoga, policijske službenice Postaje prometne policije Koprivnica i policijski službenik protueksplozijske zaštite Policijske uprave, posjetili su djecu u Dječjem vrtiću "Točkica" u Starigradu.

Tijekom posjeta, djeca su naučila kako se sigurno kretati pješice, obaveze prilikom prijevoza u osobnim automobilima, te o obavezi korištenja sigurnosne kacige. Nadalje, u sklopu akcije „Mir i dobro", policijski službenik za protueksplozijsku zaštitu na zanimljiv način upozorio je djecu na sve opasnosti koje im prijete ukoliko će koristiti pirotehnička sredstva - petarde i dr.
Osim edukacije, djeca su se upoznala s poslovima koje obnašaju policijski službenici, a posebnu pozornost zaokupilo je prezentirano službeno vozilo. Po završetku ovog lijepog druženja, djeci i djelatnicima vrtića uručeni su promidžbeni materijali MUP-a i Policijske uprave.


Stranica