Pripadnici Školske prometne jedinice posjetili policijsku upravu

U srijedu, 12. prosinca, Policijsku upravu koprivničko – križevačku posjetili su pripadnici Školske prometne jedinice i njihova voditeljica iz Osnovne škole „Đuro Ester“ Koprivnica.

Foto: Pu koprivničko-križevačka 

U srijedu, 12. prosinca, Policijsku upravu koprivničko – križevačku posjetili su pripadnici Školske prometne jedinice i njihova voditeljica iz Osnovne škole „Đuro Ester“ Koprivnica.

Cilj posjete bio je upoznavanje s radom policijskih službenika, njihova radnog prostora, prezentacija vozila i tehnike koju policijski službenici koriste u svakodnevnom radu. Tijekom obilaska pripadnicima Školske prometne policije prezentirana su i vozila koja su sudjelovala u prometnim nesrećama, te su isti ponovno upozoreni na odgovorno ponašanje u prometu, te na negativan utjecaj alkohola i opojnih sredstava. Obzirom na dolazeće praznike upozoreni su i na opasnosti neodgovornog ponašanja prilikom upotrebe pirotehničkih sredstava i da se koristi samo u zakonsko određenom periodu. 

Pripadnici školske prometne jedinice i njihova voditeljica poklonili su policijskim službenicima prigodno izrađene čestitke i ukrase za bor, koje su sami izradili.



Stranica