Održana preventivna akcija "Sigurno Vincekovo"

Tom prilikom na 23 lokacije održane su info-točke na kojima su sudionici u prometu upoznati s opasnostima vožnje pod utjecajem alkohola, ali i korištenja mobitela, postupanju u slučaju zimskih uvjeta, korištenju sigurnosnog pojasa, kao i opasnostima prekoračenja brzine kretanja vozila, te provedbom pojačanog nadzora prometa tijekom vikenda
 


Foto: Pu koprivničko-križevačka 
 
U petak, 18. siječnja, od 9 do 11 sati na području Policijske uprave koprivničko-križevačke provedena je preventivna akcija „Sigurno Vincekovo“, usmjerena na posljedice upravljanja vozilima pod utjecajem alkohola i „četiri ubojice u prometu“. 

Tom prilikom na 23 lokacije održane su info-točke na kojima su sudionici u prometu upoznati s opasnostima vožnje pod utjecajem alkohola, ali i korištenja mobitela, postupanju u slučaju zimskih uvjeta, korištenju sigurnosnog pojasa, kao i opasnostima prekoračenja brzine kretanja vozila, te provedbom pojačanog nadzora prometa tijekom vikenda.

Preventivnom akcijom obuhvaćeno je 150 građana, kojima su podijeljeni letci „Sigurno u prometu“, te preventivni materijali izrađeni u suradnji sa Savjetom za sigurnost prometa na cestama Koprivničko-križevačke županije.


Stranica