Poziv kandidatima na testiranje

Poziv kandidatima na testiranje za popunu slobodnog radnog mjesta rukovodećeg policijskog službenika u Policijskoj upravi koprivničko-križevačkoj


Foto: Ilustracija
 

Poziv kandidatima na testiranje za popunu slobodnog radnog mjesta rukovodećeg policijskog službenika u Policijskoj upravi koprivničko-križevačkoj

 

Povjerenstvo za odabir kandidata za slobodno radno mjesto rukovodećeg policijskog službenika/ca, izvješćujeda će se testiranje kandidata koji ispunjavaju formalne uvjete iz internog oglasa za popunu slobodnog radnog mjesta rukovodećeg policijskog službenika u Ministarstvu unutarnjih poslova, Policijskoj upravi koprivničko-križevačkoj, za radno mjesto:

 

  • POLICIJSKA POSTAJA KRIŽEVCI

načelnik Policijske postaje - 1 izvršitelj

 koji je objavljen na web stranici Ministarstva uprave i Ministarstva unutarnjih poslova, dana 15. siječnja 2019. godine

održati dana 20. veljače 2019. godine u Policijskoj upravi koprivničko-križevačkoj, Trg Eugena Kumičića 18, Koprivnica - učionica 67 s početkom u 10,00 sati.

Testiranje se sastoji od provjere znanja, sposobnosti i vještina bitnih za obavljanje poslova radnog mjesta. 

Kandidati koji su zadovoljili na provjeri znanja, odnosno ostvarili najmanje 5 bodova, pristupit će razgovoru (intervjuu) s Povjerenstvom. 

Razgovor (intervju) s kandidatima koji su zadovoljili na provjeri znanja obavit će se isti dan (20. veljače 2019. godine) s početkom u 11,00 sati.

Povjerenstvo će u razgovoru (intervjuu) s kandidatima utvrditi znanja, sposobnosti i vještine, interese, profesionalne ciljeve i motivaciju kandidata za rad te rezultate ostvarene u njihovu dosadašnjem radu. 

Smatrat će se da je kandidat zadovoljio na razgovoru (intervjuu) ako je dobio najmanje 5 bodova. 



Stranica