Najava pojačanog nadzora prometa tijekom vikenda i preventivno-represivnih akcija

od 14 sati, u petak, 15. veljače do 7  sati, u ponedjeljak, 18. veljače, provoditi će se pojačani nadzor prometa na području Policijske uprave koprivničko-križevačke.


Foto: Ilustracija


Kako bi se smanjilo stradavanje sudionika u prometu i broj prometnih nesreća, te povećala razina sigurnosti prometa na cestama,  od 14 sati, u petak, 15. veljače do 7  sati, u ponedjeljak, 18. veljače, provoditi će se pojačani nadzor prometa na području Policijske uprave koprivničko-križevačke.
Tijekom pojačanog nadzora prometa vikendom posebna pozornost će se posvetiti nadzoru brzine kretanja, upravljanju vozilima pod utjecajem alkohola, droga i/ili lijekova, upravljanju vozilima prije stjecanja prava ili za vrijeme zabrane, te nadzoru korištenja sigurnosnog pojasa, što uključuje i pravilan prijevoz djece,  nadzoru pravilnog korištenja mobitela, nadzoru mladih vozača i recidivista.
 
U sklopu pojačanog nadzora Policijska postaja Đurđevac i Postaja prometne policije Koprivnica provest će preventivno-represivnu akciju nadzora alkoholiziranosti vozača, mladih vozača, korištenja sigurnosnog pojasa i mobitela dana 16./17. veljače 2019.g. 
 
 

Stranica