Održana info točka u Svetom Petru Orehovcu

Policijski službenika za sigurnost i preventivu u cestovnom prometu u Policijskoj postaji Križevci održao je info točku na temu tzv. „4 ubojice u prometu“ (alkohol, brzina, pojas i mobitel)


Foto: Pu koprivničko-križevačka
 

U cilju povećanja stanja sigurnosti te sprečavanja događanja prometnih nesreća i stradavanja sudionika na prometnicama, u srijedu, veljače, u Svetom Petru Orehovcu, policijski službenika za sigurnost i preventivu u cestovnom prometu u Policijskoj postaji Križevci održao je info točku na temu tzv. „4 ubojice u prometu“ (alkohol, brzina, pojas i mobitel), kao i kratku edukaciju mladim vozačima o negativnom utjecaju alkohola i posljedicama upravljanja vozilom pod utjecajem alkohola.

Tom prilikom vozačima i ostalim građanima također je skrenuta pozornost na pravilno i sigurno sudjelovanje u prometu, te su im dijeljeni letci pod nazivom „Uspori za 10!“, „Autosjedalica uvijek i bez iznimke“, „Brzina- najčešći uzrok događanja prometnih nesreća“, „Alkohol- loš vozač“, promidžbeni letak vezan uz nepropisno korištenje mobilnog uređaja, kao i ostali promotivni materijal.



Stranica