Promet: Vozači su kažnjeni novčanom kaznom i zaštitnom mjerom

Zbog prometnih prekršaja vozači kažnjeni novčanom kaznom i zaštitnom mjerom

Foto: Ilustracija

Zbog prometnih prekršaja vozači kažnjeni novčanom kaznom i zaštitnom mjerom.

U subotu, 16. studenoga, na Prekršajni odjel Općinskog suda u Koprivnici – Stalna služba Đurđevac doveden je 38 – godišnji vozač koji je u petak, 15. studenoga, u 23.20 sati, u Koprivnici u Ulici Hrvatske Državnosti upravljao osobnim automobilom pod utjecajem alkohola od 2,05 promila. Vozač je kažnjen novčanom kaznom od 10.000 kuna i zabranom upravljanja motornim vozilima B kategorije šest mjeseci.    

U nedjelju, 17. studenoga, na Prekršajni odjel Općinskog suda u Koprivnici – Stalna služba Đurđevac doveden je 26 – godišnji vozač koji je u 2 sata na cesti Kalinovac – Budančevica upravljao teretnim vozilom pod utjecajem alkohola od 1,85 promila. Vozač je kažnjen novčanom kaznom od 20.300 kuna i zabranom upravljanja motornim vozilima B kategorije osam mjeseci.   
 
U nedjelju, 17. studenoga, na Prekršajni odjel Općinskog suda u Koprivnici – Stalna služba Đurđevac doveden je 53 –godišnji vozač koji je u subotu, 16. studenoga, u 23.53 sati u Virju u Goričkoj ulici upravljao osobnim automobilom pod utjecajem alkohola od 1,07 promila. Vozač je kažnjen novčanom kaznom od 6.000 kuna i zabranom upravljanja motornim vozilima B kategorije tri mjeseca.   
 

 

Pisane vijesti | Promet i vozila