Rezultati akcije nadzora korištenja mjesta rezerviranih za parkiranje vozila osoba s invaliditetom

Utvrđeno je šest nepropisnih parkiranja vozila na mjestima predviđenim za parkiranje vozila osoba s invaliditetom

Foto: Pu koprivničko-križevačka

U utorak, 3. prosinca, Policijska uprava koprivničko-križevačka provela je akciju nadzora korištenja mjesta rezerviranih za parkiranje vozila osoba s invaliditetom.
 
Akcija je provedena u suradnji s Udrugom invalida Koprivničko-križevačke županije, Prometnim redarstvom grada Koprivnice, Gradskim društvom osoba s invaliditetom Đurđevac,  Udrugom osoba s invaliditetom grada Križevaca i Gradom Križevci - gradonačelnikom Mariom Rajn.
 
Tijekom akcije vršen je nadzor parkirališta u gradovima Koprivnica, Đurđevac i Križevci te mjestu Gola pri čemu su obuhvaćena parkirališta kod institucija kao što su Opća bolnica Koprivnica, domovi zdravlja, pošte, banke i drugo, kao i nadzor parkirališta trgovačkih centara.
 
Izvršen je nadzor 17 vozila koja su zatečena parkirana na mjestima rezerviranim za parkiranje vozila osoba s invaliditetom. Utvrđeno je šest nepropisnih parkiranja vozila na mjestima predviđenim za parkiranje vozila osoba s invaliditetom sukladno članku 82. st. 3. Zakona o sigurnosti prometa na cestama.
 
 

Stranica