Promet: Zabilježene četiri prometne nesreće

U protekla 24 sata na području Policijske uprave zabilježene su dvije prometne nesreće u kojima su dvije osobe ozlijeđene i dvije prometne nesreće s materijalnom štetom kao jedinom posljedicom

Foto: Ilustracija

U protekla 24 sata na području Policijske uprave zabilježene su dvije prometne nesreće u kojima su dvije osobe ozlijeđene i dvije prometne nesreće s materijalnom štetom kao jedinom posljedicom.  
 
Prometne nesreće s ozlijeđenim osobama
 
Jučer, 30. prosinca, oko 10.30 sati, u Đurđevcu na Trgu Svetog Jurja 39 – godišnja vozačica upravljala je osobnim automobilom Lancia koprivničke registarske oznake. Zbog neprilagođene brzine osobni automobil je na obilježenom pješačkom prijelazu udario u 27 – godišnju pješakinju koja je prelazila kolnik. Pješakinja je lakše ozlijeđena, a protiv vozačice će biti pokrenut prekršajni postupak.   
 
Jučer, 30. prosinca, oko 20.20 sati, na cesti Kloštar Vojakovački – Carevdar  55 -  vozač upravljao je osobnim automobilom Audi koprivničke registarske oznake te uslijed nepropisnog kretanja prednjim djelom vozila udario u betonski most, kojom prilikom je došlo do rotiranja vozila i udara bočne strane vozila u metalnu zaštitnu ogradu betonskog mosta. Vozač je upravljao pod utjecajem alkohola od 1,68 promila te je ozlijeđen. Kvalifikacija ozljeda bit će poznata po zaprimanju liječničke dokumentacije i protiv vozača će biti pokrenut prekršajni postupak. 
 
Prometne nesreće s materijalnom štetom
 
Jučer, 30. prosinca, oko 11.20 sati u Koprivnici, u Ulici Braće Radića 24 – godišnji vozač upravljao je osobnim automobilom Ford krapinske registarske oznake. Zbog ne držanja razmaka prilikom vožnje u slijedu prednjim dijelom vozila udario je u stražnji dio osobnog automobila Chevrolet koprivničke registarske oznake kojim je u istom smjeru upravljao 61 – godišnji vozač koji je prethodno također radi ne držanja potrebnog razmaka od vozila ispred sebe prednjim dijelom vozila udario u stražnji dio osobnog automobila Mazda koprivničke registarske oznake kojim je u istom smjeru upravljao 57 – godišnji vozač. Tom prilikom došlo je do odbacivanja Mazde unaprijed i udara u stražnji dio osobnog automobila Citroen koprivničke registarske oznake kojim je u istom smjeru upravljala 36 – godišnja vozačica. Protiv 24 i 61 – godišnjeg vozača bit će pokrenut prekršajni postupak.  
 
Jučer, 30. prosinca, oko 12.05 sati, u Koprivnici na Trgu Eugena Kumičića 34 – godišnja vozačica upravljala je osobnim automobilom Citroen koprivničke registarske oznake te uslijed nepropisne vožnje unazad udarila u osobni automobil Ford kojim je upravljao 31 – godišnji vozač. Vozačici je naplaćena novčana kazna.
 

Pisane vijesti | Promet i vozila