Promet: Zabilježene tri prometne nesreće

U protekla 24 sata na području Policijske uprave zabilježena je prometna nesreća u kojoj je jedna osoba lakše ozlijeđena i dvije prometne nesreće s materijalnom štetom kao jedinom posljedicom

Foto: Ilustracija

U protekla 24 sata na području Policijske uprave zabilježena je prometna nesreća u kojoj je jedna osoba lakše ozlijeđena i dvije prometne nesreće s materijalnom štetom kao jedinom posljedicom.   
 
Prometna nesreća s ozlijeđenom osobom
 
Jučer, 9. siječnja, oko 10.30 sati, u Koprivnici 32 – godišnja vozačica upravljala je osobnim automobilom Renault koprivničke registarske oznake. Prilikom skretanja ulijevo s kolnika Ulice Ivana Česmičkoga u Ulicu Ante Starčevića, nije se kretala smanjenom brzinom i propustila 70 – godišnju pješakinju koja je stupila na pješački prijelaz na kojem se upravljala prometnim svjetlima (zeleno svjetlo na semaforu). Tom prilikom osobni automobil je prednjim djelom udario u pješakinju koja je zadobila lake tjelesne ozljede. Protiv vozačice bit će pokrenut prekršajni postupak.
 
Prometne nesreće s materijalnom štetom
 
Jučer, 9. siječnja, oko 9.25 sati, u mjestu Bakovčica 35 – godišnji vozač upravljao je osobnim automobilom Golf koprivničke registarske oznake u smjeru Glogovca. Uslijed neprilagođene brzine osobni automobil je sletio van kolnika u odvodni kanal. Protiv vozača bit će pokrenut prekršajni postupak.
 
Jučer, 9. siječnja, oko 10.05 sati, u Koprivnici 69 – godišnja vozačica upravljala je osobnim automobilom Citroen koprivničke registarske oznake. Dolaskom do raskrižja s Preložnom ulicom oduzela je prednost prolaska osobnom automobilu VW Polo koprivničke registarske oznake kojim je u smjeru Ulice kneza Domagoja upravljala 58 – godišnja vozačica. Tom prilikom Citroen je prednjim djelom udario u prednju bočnu stranu osobnog automobila Polo te je došlo do odbacivanja vozila na travnatu površinu i udara Citroena u stup javne rasvjete. Protiv vozačice koja je prouzročila prometnu nesreću bit će pokrenut prekršajni postupak. 
 

Pisane vijesti | Promet i vozila