Prekršaji u cestovnom prometu

Vozači su kažnjeni kaznom zatvora, novčanim kaznama i zaštitnim mjerama

Foto: Ilustracija

Prekršaji u cestovnom prometu
 
U subotu, 11. siječnja na Prekršajni odjel Općinskog suda u Koprivnici doveden je 41 – godišnji vozač koji je u petak, 10. siječnja u 19.13 sati u Đurđevcu u Ulici Petra Preradovića upravljao osobnim automobilom pod utjecajem alkohola od 1,11 promila. Vozač je kažnjen novčanom kaznom od 8.100 kuna i zabranom upravljanja motornim vozilima B kategorije devet mjeseci.
 
U subotu, 11. siječnja na Prekršajni odjel Općinskog suda u Koprivnici doveden je 33 – godišnji vozač koji je u petak, 10. siječnja u 20.30 sati u Gabajevoj Gredi upravljao osobnim automobilom pod utjecajem alkohola od 1,52 promila. Vozač je kažnjen kaznom zatvora od pet dana i zabranom upravljanja motornim vozilima B kategorije četiri mjeseca te je predan u zatvor u Bjelovar.
 
U subotu, 11. siječnja na Prekršajni odjel Općinskog suda u Koprivnici doveden je 31 – godišnji vozač koji je u petak, 10. siječnja u 23.30 sati u Gabajevoj Gredi upravljao osobnim automobilom pod utjecajem alkohola od 1,53 promila. Vozač je kažnjen novčanom kaznom od 10.200 kuna i zabranom upravljanja motornim vozilima B kategorije četiri mjeseca.
 

Pisane vijesti | Promet i vozila