Promet: Zabilježene dvije prometne nesreće

U protekla 24 sata na području Policijske uprave zabilježena je prometna nesreća u kojoj je jedna osoba ozlijeđena i prometna nesreća s materijalnom štetom kao jedinom posljedicom

Foto: Ilustracija

U protekla 24 sata na području Policijske uprave zabilježena je prometna nesreća u kojoj je jedna osoba ozlijeđena i prometna nesreća s materijalnom štetom kao jedinom posljedicom.    
 
Prometna nesreća s ozlijeđenom osobom  
 
Jučer, 30. siječnja, oko 11.20 sati, u mjestu Hrsovo 80 – godišnja pješakinja je dolaskom do raskrižja s državnom cestom broj 28 prelazila kolnik, a da se nije uvjerila da to može učiniti na siguran način, kojom prilikom je osobni automobil Golf koprivničke registarske oznake kojim je upravljao 31 – godišnji vozač retrovizorom udario u pješakinju. Pješakinja je zadobila ozljede koje će biti poznate po zaprimanju liječničke dokumentacije i protiv nje će biti pokrenut prekršajni postupak.  
 
Prometna nesreća s materijalnom štetom
 
Jučer, 30. siječnja, oko 15 sati, u Gotalovu u Dravskoj ulici 34 – godišnji vozač upravljao je osobnim automobilom Audi varaždinske registarske oznake u smjeru Botova. Tom prilikom prednjom stranom vozila udario je u psa koji je pretrčavao kolnik. Vlasniku psa naplaćena je novčana kazna. 
 

Pisane vijesti | Promet i vozila