Promet: Zabilježene dvije prometne nesreće s ozlijeđenim osobama

U protekla 24 sata na području Policijske uprave zabilježene su dvije prometne nesreće s ozlijeđenim osobama u kojima su dvije osobe lakše ozlijeđene

Foto: Ilustracija

U protekla 24 sata na području Policijske uprave zabilježene su dvije prometne nesreće s ozlijeđenim osobama u kojima su dvije osobe lakše ozlijeđene.  
 
Jučer, 14. svibnja, oko 8.40 sati, u Koprivničkom Ivancu 32 – godišnja vozačica upravljala je osobnim automobilom Golf koprivničke registarske oznake. Dolaskom do raskrižja s Vinogradskom ulicom i skretanja u desno oduzela je prednost prolaska 60 – godišnjem vozaču bicikla, a koji se kretao lijevom stranom kolnika. Tom prilikom osobni automobil je udario u prednji kotač bicikla, vozač bicikla je pao na kolnik i zadobio lake tjelesne ozljede. Protiv oboje vozača bit će pokrenut prekršajni postupak u domeni njihove prekršajne odgovornosti.

Jučer, 14. svibnja, oko 15.45 sati, u Kloštru Podravskom na Trgu Svete Obitelji 64 – godišnji vozač upravljao je osobnim automobilom Kia koprivničke registarske oznake te uslijed nepropisnog kretanja sletio van kolnika i udario u metalni rasvjetni stup. Vozač je vozilom napustio mjesto događaja te je naknadno utvrđeno da je pod utjecajem alkohola od 2,51 promila. Vozač je lakše ozlijeđen te je smješten u posebne prostorije policije do otrježnjenja. Protiv vozača bit će pokrenut prekršajni postupak.
 

Pisane vijesti | Promet i vozila