Promet: Zabilježene tri prometne nesreće s ozlijeđenim osobama i prometna nesreća s materijalnom štetom

U protekla 24 sata na području Policijske uprave zabilježene su tri prometne nesreće s ozlijeđenim osobama i prometna nesreća s materijalnom štetom kao jedinom posljedicom

Foto: Ilustracija

Prometne nesreće s ozlijeđenim osobama
 
Jučer, 26. svibnja, oko 12 sati, u Koprivnici 19 – godišnji vozač upravljao je osobnim automobilom VW koprivničke registarske oznake krećući se Ulicom Ljudevita Gaja. Dolaskom do raskrižja s Ulicom Augusta Šenoe oduzeo je prednost prolaska osobnom automobilu Renault koprivničke registarske oznake kojim je upravljao 72 – godišnji vozač. Tom prilikom došlo je do sudara dvaju automobila. Vozač koji je prouzročio prometnu nesreću je lakše ozlijeđen i protiv njega slijedi prekršajni postupak.
 
Jučer, 26. svibnja, oko 12.55 sati, u Križevcima 59 – godišnji vozač upravljao je osobnim automobilom Opel križevačke registarske oznake krećući se Ulicom  Ivana Zakmardija Dijankovečkog. Dolaskom do raskrižja s ulicama Tadije Smičiklasa – Franje Račkog – Potočkom ulicom oduzeo je prednosti prolaska osobnom automobilu Renault križevačke registarske oznake kojim je iz suprotnog smjera upravljala 26 – godišnja vozačica te je prednji dio Renaulta udario u bočnu stranu Opela. Tom prilikom su vozila od siline udara odbačena prema Ulici Tadije Smičiklasa gdje su udarili u zaustavljeni osobni automobil Škoda križevačke registarske oznake kojim je upravljao 66 – godišnji vozač. Vozač koji je prouzročio prometnu nesreću je ozlijeđen, kvalifikacija ozljeda će biti poznata po zaprimanju liječničke dokumentacije i protiv njega će biti pokrenut prekršajni postupak.

Jučer, 26. svibnja, oko 16.45 sati, u Koprivnici na Varaždinskoj cesti 83 – godišnji vozač upravljao je osobnim automobilom Škoda koprivničke registarske oznake iz smjera Kunovec Brega. Uslijed ne držanja potrebnog razmaka prilikom vožnje u slijedu prednjom stranom vozila udario je u stražnji dio osobnog automobila Škoda koprivničke registarske oznake kojim je u istom smjeru upravljao 34 – godišnji vozač, a koji je usporavao kretanje zbog skretanja u lijevo i propuštanja vozila iz suprotnog smjera. Tom prilikom 34 - godišnji vozač i 13 – godišnji putnik u njegovom vozilu su ozlijeđeni, a po zaprimanju liječničke dokumentacije biti će poznata točna kvalifikacija ozljeda i podnošenje odgovarajućih pismena protiv 83 – godišnjeg vozača.

Prometna nesreća s materijalnom štetom
 
Jučer, 26. svibnja, oko 9.45 sati u Virju 46 – godišnji vozač upravljao je skupom vozila – teretno vozilo MAN i priključno vozilo Schwarzmuller bjelovarskih  registarskih oznaka. Dolaskom do raskrižja Goričke ulice i Trga bana Josipa Jelačića oduzeo je prednost prolaska osobnom automobilu Fiat koprivničke registarske oznake kojim je upravljao 55 – godišnji vozač u smjeru Novigradske ulice. Tom prilikom došlo je do udara teretnog vozila u bočnu stranu osobnog automobila. Protiv vozača koji je prouzročio prometnu nesreću bit će pokrenut prekršajni postupak.
 

Pisane vijesti | Promet i vozila