Nadopuna: Prevrtanje čamca na rijeci Dravi i traganje za nestalom osobom

Na okolnosti samog događaja provodi se kriminalističko istraživanje

Foto: Ilustracija

Nadopuna: 23.kolovoza

Do sada poduzetim izvidima utvrđeno je da je jučer, 22. kolovoza, na plovidbu rijekom Dravom od Legrada prema Križnici krenulo šest hrvatskih državljana s područja Varaždinske županije starosti 50, 41, 52, 39, 49 i 53 godine. Dolaskom do 188 riječnog kilometra nedaleko Ferdinandovca između 16.30 i 17 sati, na neutvrđeni način došlo je do prevrtanja čamca uslijed čega je nestao 50 – godišnjak koji je upravljao čamcem, dok su ostale osobe isplivale na lijevu obalu rijeke Drave.
Na mjestu događaja pretragu terena i toka rijeke Drave vrše ronioci Interventne jedinice policije Policijske uprave koprivničko-križevačke, policijski službenici i pripadnici HGSS-a, s ciljem pronalaska nestalog 50 – godišnjaka.   

-------------------------------------------------------------------------------------------

Danas, 22. kolovoza, u 17.45 sati, Policijska uprava koprivničko-križevačka zaprimila je dojavu da se na rijeci Dravi nedaleko Ferdinandovca prevrnuo čamac. Pet osoba je isplivalo na obalu rijeke, dok traje potraga za nestalim 50 – godišnjakom. Sve osobe su hrvatski državljani. Na okolnosti samog događaja provodi se kriminalističko istraživanje.    

Pisane vijesti