Promet: Zabilježene dvije prometne nesreće

U protekla 24 sata na području Policijske uprave zabilježena je prometna nesreća u kojoj jedna osoba ozlijeđena i prometna nesreća s materijalnom štetom kao jedinom posljedicom

Foto: Ilustracija

U protekla 24 sata na području Policijske uprave zabilježena je prometna nesreća u kojoj jedna osoba ozlijeđena i prometna nesreća s materijalnom štetom kao jedinom posljedicom.
 
Prometna nesreća s ozlijeđenom osobom
 
Jučer, 27. listopada, oko 18.20 sati, u Križevcima na Trgu Svetog Florijana 40-godišnji vozač upravljao je osobnim automobilom Fiat križevačke registarske oznake u smjeru Zagrebačke ulice. Uslijed neprilagođene brzine prednjom stranom vozila udario je u stražnju stranu osobnog automobila Opel križevačke registarske oznake kojim je u istom smjeru upravljala 58-godišnja vozačica, a koja je radi prometne situacije ispred sebe bila zaustavljena na kolniku. Od siline udarca Opel je prednjom stranom udario u stražnju stranu teretnog vozila VW Caddy zagrebačke registarske oznake, a koji je u istom smjeru upravljao 39-godišnji vozač. U prometnoj nesreći 58-godišnja vozačica ja ozlijeđena. Po zaprimanju liječničke dokumentacije biti će podnesena odgovarajuća pismena.
 
Prometna nesreća s materijalnom štetom
 
Jučer, 27. listopada, oko 11 sati, u Koprivnici 20-godišnja vozačica upravljala je osobnim automobilom Audi virovitičke registarske oznake krećući se Bilogorskom ulicom. Dolaskom do raskrižja sa Starogradskom ulicom oduzela je prednost prolaska osobnom automobilu Peugeot koprivničke registarske oznake kojim je Starogradskom ulicom upravljao 61-godišnji vozač. Tom prilikom Peugeot je prednjom stranom udario u Audi. Protiv vozačice koja je prouzročila prometnu nesreću bit će pokrenut prekršajni postupak. 
 

Pisane vijesti | Promet i vozila