Zabilježene dvije prometne nesreće s materijalnom štetom

U protekla 24 sata na području Policijske uprave zabilježene su dvije prometne nesreće s materijalnom štetom kao jedinom posljedicom

Foto: Ilustracija

Prometne nesreće s materijalnom štetom

Jučer, 23. studenoga, oko 10 sati, 62-godišnji vozač upravljao je osobnim automobilom Opel koprivničke registarske oznake krećući se otvorenim dijelom državne ceste broj 41 u smjeru Botova. Uslijed neprilagođene brzine prednjom stranom vozila udario je u stražnju stranu osobnog automobila Peugeot varaždinske registarske oznake kojim je u istom smjeru upravljao 21-godišnji vozač. Protiv vozača koji je prouzročio prometnu nesreću bit će pokrenut prekršajni postupak.

Jučer, 23. studenoga, oko 11.30 sati, u Kloštru Podravskom u Ulici 1. svibnja, 63-godišnji vozač upravljao je osobnim automobilom Fiat koprivničke registarske oznake u smjeru Budančevice. Dolaskom do semafora, u vrijeme kad je na istom bilo upaljeno crveno svijetlo, vozač je prošao kroz crveno svijetlo te u koćenju udario prednjom stranom vozila u stražnji dio osobnog automobila VW koprivničke registarske oznake kojim je u istom smjeru upravljao 62-godišnji vozač, a koji se zaustavio radi prometne situacije. Protiv vozača koji je prouzročio prometnu nesreću bit će pokrenut prekršajni postupak.  

Pisane vijesti | Promet i vozila