Zabilježena prometna nesreća s ozlijeđenim osobama

Kvalifikacija ozljeda će biti poznata po zaprimanju liječničke dokumentacije te će se protiv vozača koji je prouzročio prometnu nesreću podnijeti odgovarajuća pismena

Foto: Ilustracija

Jučer, 4. prosinca, oko 18 sati, u Koprivnici 38 – godišnji vozač upravljao je osobnim automobilom Opel koprivničkih registarskih oznaka krećući se zaobilaznom cestom iz smjera Štaglinca. Dolaskom do raskrižja s Radničkom cestom te prilikom skretanja u lijevo oduzeo je prednost prolaska osobnom automobilu Rover koprivničke registarske oznake kojim je upravljao 58 – godišnji vozač krećući se iz smjera Križevačke ceste u smjeru Štaglinca. Tom prilikom došlo je do udara prednjeg djela Rovera u bočnu stranu Opela.
U prometnoj nesreći ozlijeđen je 38 – godišnji vozač, 62 i 36 – godišnja putnica iz osobnog automobila Opel te 23 – godišnji putnik iz osobnog automobila Rover, kvalifikacija ozljeda će biti poznata po zaprimanju liječničke dokumentacije te će se protiv vozača koji je prouzročio prometnu nesreću podnijeti odgovarajuća pismena.


 

Pisane vijesti | Promet i vozila