U protekla 24 sata zabilježene tri prometne nesreće

U protekla 24 sata na području Policijske uprave zabilježena je prometna nesreća u kojoj je jedna osoba lakše ozlijeđena i dvije prometne nesreće s materijalnom štetom kao jedinom posljedicom

Foto: Ilustracija

U protekla 24 sata na području Policijske uprave zabilježena je prometna nesreća u kojoj je jedna osoba lakše ozlijeđena i dvije prometne nesreće s materijalnom štetom kao jedinom posljedicom. 
 
Prometna nesreća s ozlijeđenom osobom
 
Jučer, 30. prosinca, oko 14.05 sati, u Koprivnici na Bjelovarskoj cesti 58-godišnja vozačica upravljala je osobnim automobilom Fiat koprivničke registarske u smjeru radničke ceste. Zbog neprilagođene brzine vozilom je udarila u rubni kamen, sletjela van kolnika na travnatu površinu te na kolnom ulazu udarila u osobni automobil Audi koprivničke registarske oznake kojim je upravljao 59-godišnji vozač, a koji je skretao u desno na parkiralište trgovine. Vozačica je lakše ozlijeđena i protiv nje će biti pokrenut prekršajni postupak.  
 
Prometne nesreće s materijalnom štetom
 
Jučer, 30. prosinca, oko 16.20 sati, u Rakitnici 22-godišnji vozač upravljao je osobnim automobilom Golf bjelovarske registarske oznake. Uslijed nepropisnog pretjecanja skupa vozila-teretno vozilo Man osječke registarske oznake i priključnog vozila kojim je u istom smjeru upravljao 43-godišnji vozač te je tom prilikom došlo do kontakta osobnog automobila i skupa vozila, a potom i kontakta osobnog automobila i teretnog vozila Iveco bjelovarske registarske oznake kojim je iz suprotnog smjera upravljao 45-godišnji vozač. Protiv vozača koji je prouzročio prometnu nesreću bit će pokrenut prekršajni postupak.
 
Jučer, 30. prosinca, oko 20.20 sati, u Starigradu 40-godišnji vozač upravljao je osobnim automobilom Renault koprivničke registarske oznake krećući se Mlinarskom ulicom u smjeru Ulice Nemčićev dol. Uslijed neprilagođene brzine automobil je sletio ulijevo van kolnika u odvodni kanal. Vozač je upravljao pod utjecajem alkohola od 1,14 promila i protiv njega će biti pokrenut prekršajni postupak. 

Pisane vijesti | Promet i vozila