U protekla 24 sata zabilježene dvije prometne nesreće

U protekla 24 sata na području Policijske uprave zabilježena je prometna nesreća u kojoj su dvije osobe ozlijeđene i prometna nesreća s materijalnom štetom kao jedinom posljedicom

Foto: Ilustracija

U protekla 24 sata na području Policijske uprave zabilježena je prometna nesreća u kojoj su dvije osobe ozlijeđene i prometna nesreća s materijalnom štetom kao jedinom posljedicom.
 
Prometna nesreća s ozlijeđenim osobama
 
Jučer, 6. siječnja, oko 19.10 sati, u Koprivnici 19-godišnja vozačica upravljala je osobnim automobilom Passat varaždinske registarske oznake krećući se zaobilaznom cestom u smjeru raskrižja s Radničkom cestom. Dolaskom do raskrižja te skretanja ulijevo oduzela je prednost prolaska osobnom automobilu Seat koprivničke registarske oznake kojim je iz suprotnog smjera upravljala 50-godišnja vozačica. Tom prilikom automobili su se čeono sudarili. U prometnoj nesreći vozačice su lakše ozlijeđene, a protiv vozačice koja je prouzročila prometnu nesreću bit će pokrenut prekršajni postupak. 
 
Prometna nesreća s materijalnom štetom
 
Jučer, 6. siječnja, oko 20 sati, u Ferdinandovcu u Dravskoj ulici 25-godišnja vozačica upravljala je osobnim automobilom Hyundai njemačke registarske oznake. Uslijed neprilagođene brzine vozilo je sletjelo van kolnika i udarilo u parkirani osobni automobil VW Sharan zagrebačke registarske oznake. Vozačici koja je prouzročila prometnu nesreću naplaćena je novčana kazna.
 

Pisane vijesti | Promet i vozila