Promet: Zabilježene dvije prometne nesreće s materijalnom štetom

U protekla 24 sata na području Policijske uprave zabilježene su dvije prometne nesreće s materijalnom štetom kao jedinom posljedicom

Foto: Ilustracija

Jučer, 20. siječnja, oko 6.30 sati, na cesti Hampovica-Rakitnica nepoznati vozač upravljao je nepoznatim vozilom te na punoj uzdužnoj liniji pretjecao osobni automobil Audi virovitičke registarske oznake, kojim je upravljao 59-godišnji vozač. Tom prilikom iz tovarnog sanduka nepoznatog vozila ispale su plastične cijevi različitih dimenzija na koje je naletio osobni automobil Audi. Policija traga za nepoznatim vozačem i vozilom.
 
Jučer, 20. siječnja, oko 7.45 sati, u Reki u Ulici Stjepana Radića 20-godišnji vozač upravljao je osobnim automobilom BMW koprivničke registarske oznake u smjeru Koprivnice. Uslijed nepropisnog pretjecanja osobnog automobila Nissan koprivničke registarske oznake, kojim je u istom smjeru upravljala 30-godišnja vozačica, u trenutku kada je iz suprotnog smjera nailazio teretni automobil VW Transporter koprivničke registarske oznake, kojim je upravljao 43-godišnji vozač, a koji je radi nastale prometne situacije bio primoran vozilo pomaknuti u desno na nogostup. Tom prilikom BMW je prednjom stranom vozila udario u bočnu stranu vozila VW, a nakon zanošenja po kolniku udario je u Nissan. Protiv vozača koji je prouzročio prometnu nesreću će biti pokrenut prekršajni postupak.    

Pisane vijesti | Promet i vozila