U protekla 24 sata zabilježene tri prometne nesreće

U protekla 24 sata na području Policijske uprave zabilježene su dvije prometne nesreće u kojim su dvije osobe ozlijeđene i prometna nesreća s materijalnom štetom kao jedinom posljedicom

Foto: Ilustracija

Prometne nesreće s ozlijeđenim osobama
 
Jučer, 1. ožujka, oko 8.05 sati, u Križevcima u Ulici kralja Tomislava 84-godišnji voza upravljao je osobnim automobilom Hyundai križevačke registarske oznake u smjeru Bjelovarske ulice. Prilikom skretanja u lijevo oduzeo je prednost prolaska osobnom automobilu Opel križevačke registarske oznake kojim je iz suprotnog smjera upravljala 31-godišnja vozačica. Tom prilikom Hyundai je udario u bočnu stranu Opela. U prometnoj nesreći 84-godišnji vozač je ozlijeđen i protiv njega će biti pokrenut prekršajni postupak.
 
Jučer, 1. ožujka, oko 18 sati, u Križevcima u Ulici Franje Račkoga 67-godišnji vozač upravljao je osobnim automobilom Audi bjelovarske registarske oznake. Prilikom nepropisnog pretjecanja osobnog automobila Ford križevačke registarske oznake kojim je upravljao 35-godišnji vozač, a koji je skretao u lijevo, Audi je prednjim djelom udario u stražnju stranu Forda. U prometnoj nesreći vozač Forda je lakše ozlijeđen, dok će protiv vozača koji je izazvao prometnu nesreću biti pokrenut prekršajni postupak.
 
Prometna nesreća s materijalnom štetom
 
Jučer, 1. ožujka, oko 19.10 sati, na cesti Reka-Starigrad 28-godišnji vozač upravljao je osobnim automobilom Mazda križevačke registarske oznake. Uslijed neprilagođene brzine vozilom je sletio u lijevo van kolnika i prednjom stranom vozila udario u metalnu zaštitnu ogradu mosta. Protiv vozača će biti pokrenut prekršajni postupak.

Pisane vijesti | Promet i vozila