U protekla 24 sata zabilježene dvije prometne nesreće

U protekla 24 sata na području Policijske uprave zabilježene su dvije prometne nesreće s materijalnom štetom kao jedinom posljedicom

Foto: Ilustracija

Jučer, 24. ožujka, oko 12.40 sati, u Križevcima u Ulici Ivana Gundulića 36-godišnja vozačica upravljala je osobnim automobilom Audi zagrebačke registarske oznake. Prilikom uključivanja u promet s kolnog ulaza oduzela je prednost prolaska osobnom automobilu Lada križevačke registarske oznake kojim je upravljao 72-godišnji vozač u smjeru Ulice Petra Zrinskog. Tom prilikom došlo je do sudara dvaju automobila. Vozačici koja je prouzročila prometnu nesreću naplaćena je novčana kazna. 

Jučer, 24. ožujka, oko 13.30 sati, u Ferdinandovcu 57-godišnja vozačica upravljala je osobnim automobilom Fiat koprivničke registarske oznake krećući se Dravskom ulicom. Prilikom nepropisnog skretanja u lijevo, u Ulicu Grgura Karlovčana vozilom je udarila bočnu stranu osobnog automobila Opel koprivničke registarske oznake kojim je upravljao 20-godišnji vozač, a koji se nalazio na lijevoj prometnoj traci u punoj fazi pretjecanja Fiata. Protiv vozačice koja je prouzročila prometnu nesreću će biti pokrenut prekršajni postupak.

Pisane vijesti | Promet i vozila