Promet: U protekla 24 sata zabilježeno pet prometnih nesreća

U protekla 24 sata na području Policijske uprave zabilježena je prometna nesreća u kojoj je jedna osoba ozlijeđena i četiri prometne nesreće s materijalnom štetom kao jedinom posljedicom

Foto: Ilustracija

Prometna nesreća s ozlijeđenom osobom

Jučer, 26. ožujka, oko 13.15 sati u Križevcima u Ulici Ivana Lepušića, 72-godišnjeg pješaka je prilikom prelaska kolnika udario osobni automobil Citroen križevačke registarske oznake kojim je upravljao 33-godišnji vozač. Pješak je ozlijeđen, a po utvrđivanju svih okolnosti događaja biti će podnesena odgovarajuća pismena. 

Prometne nesreće s materijalnom štetom

Jučer, 26. ožujka, oko 9.30 sati, u Kunovec Bregu 74 – godišnji vozač upravljao je osobnim automobilom Mercedes njemačke registarske oznake krećući se Vinogradskom ulicom, makadamskim putem, u smjeru Koprivničke ulice. Dolaskom do raskrižja oduzeo je prednost prolaska skupu vozila - teretni automobil Volvo i priključno vozilo Krone varaždinskih registarskih oznaka kojim je upravljao 52 – godišnji vozač i kretao se u smjeru Koprivnice. Tom prilikom osobni automobil je prednjom stranom udario u bočnu stranu teretnog vozila. Protiv vozača koji je prouzročio prometnu nesreću bit će pokrenut prekršajni postupak.
 
Jučer, 26. ožujka, oko 12.25 sati, u Peterancu 36-godišnja vozačica upravljala je osobnim automobilom Audi zagrebačke registarske oznake krećući se Ulicom Matije Gupca u smjeru Drnja. Zbog ne držanja potrebnog razmaka prilikom vožnje u slijedu prednjim djelom vozila je udarila u stražnji dio osobnog automobila Opel koprivničke registarske oznake kojim je u istom smjeru upravljala 33-godišnja vozačica,  a koja je bila zaustavljena zbog prometne situacije ispred sebe. Protiv vozačice koja je izazvala prometnu nesreću će biti pokrenut prekršajni postupak.
 
Jučer, 26. ožujka, oko 14.50 sati, u Križevcima u Ulici Petra Zrinskog, na parkirališnom prostoru, 20 – godišnji vozač upravljao je osobnim automobilom Opel zagrebačke registarske oznake. Uslijed nepropisnog parkiranja vožnjom unazad prednjom stranom vozila udario je u bočnu stranu osobnog automobila VW križevačke registarske oznake kojim je upravljao 55-godišnji vozač, a koji je bio zaustavljen zbog prometne situacije. Protiv vozača koji je prouzročio prometnu nesreću će biti pokrenut prekršajni postupak.
 
Danas, 27. ožujka, oko 4 sata, na otvorenom djelu ceste Molve – Novigrad Podravski 22-godišnji vozač upravljao je osobnim automobilom VW njemačke registarske oznake. Uslijed neprilagođene brzine vozilom je sletio van kolnika. Protiv vozača će biti pokrenut prekršajni postupak.

Pisane vijesti | Promet i vozila