Promet: Zabilježene tri prometne nesreće

U protekla 24 sata na području Policijske uprave zabilježene su tri prometne nesreće 

Foto: Ilustracija

Prometna nesreća s ozlijeđenom osobom

Jučer, 27. ožujka, oko 9.25 sati, u Koprivnici u Zagrebačkoj ulici 66-godišnja vozačica upravljala je biciklom krećući se nogostupom u smjeru Varaždinske ceste. Dolaskom do raskrižja s Čakovečkom ulicom uslijed nepropisnog uključivanja na kolnik započela je prelaziti kolnik preko obilježenog pješačkog prijelaza, a da se prethodno nije uvjerila da to može učiniti na siguran način, uslijed čega je došlo do udara bicikla u osobni automobil VW koprivničke registarske oznake kojim je upravljao 51 – godišnji vozač koji je bio zaustavljen zbog prometne situacije ispred sebe. U prometnoj nesreći vozačica bicikla je lakše ozlijeđena i protiv nje će biti pokrenut prekršajni postupak.

Prometne nesreće s materijalnom štetom 
 
Jučer, 27. ožujka, oko 12 sati, u Koprivnici u Križevačkoj ulici 74 – godišnja vozačica upravljala je osobnim automobilom Nissan austrijske registarske oznake. Dolaskom do raskrižja s kružnim tokom prometa s Ulicom Josipa Jurja Strossmayera i Ulicom Đure Basaričeka oduzela je prednost prolaska osobnom automobilu VW koprivničke registarske oznake kojim je kružnim tokom iz smjera Ulice Josipa Jurja Strossmayera u smjeru Ulice Đure Basaričeka upravljao 41 – godišnji vozač. Tom prilikom je došlo do sudara dvaju automobila. Protiv vozačice koja je prouzročila prometnu nesreću bit će pokrenut prekršajni postupak.   
 
Jučer, 27. ožujaka, oko 12.10 sati, u Koprivnici u Ulici Ivana Česmičkog na parkiralištu 69 – godišnja vozačica upravljala je osobnim automobilom Opel koprivničke registarske oznake. Uslijed nepropisnog uključivanja u promet oduzela je prednost prolaska osobnom automobilu Audi koprivničke registarske oznake kojim je upravljala 25 – godišnji vozačica. Tom prilikom je došlo do udara prednjeg djela Opela u bočnu stranu Audia. Protiv vozačice koja je prouzročila prometnu nesreću bit će pokrenut prekršajni postupak.  

Pisane vijesti | Promet i vozila