Promet: Zabilježene tri prometne nesreće s materijalnom štetom

U protekla 24 sata na području Policijske uprave zabilježene su tri prometne nesreće s materijalnom štetom kao jedinom posljedicom

Foto: Ilustracija

Jučer, 2. travnja, oko 4 sata, u Jagnjedovcu 44- godišnji vozač upravljao je osobnim automobilom Opel nizozemske registarske oznake. Uslijed neprilagođene brzine vozilom je sletio van kolnika te prednjom stranom vozila udario u stablo. Vozaču je naplaćena novčana kazna.
 
Jučer, 2. travnja, oko 14 sati, na parkiralištu u Križevcima u Ulici Nikole Tesle 26-godišnji vozač upravljao je osobnim automobilom Renault križevačke registarske oznake. Uslijed nepropisne vožnje unazad vozilom je udario u bočnu stranu osobnog automobila VW križevačke registarske oznake kojim je upravljala 39-godišnja vozačica. Protiv vozača koji je prouzročio prometnu nesreću bit će pokrenut prekršajni postupak.
 
Jučer, 2. travnja, oko 18 sati, u Gornjoj Rijeci u Varažinskoj ulici 21-godišnji vozač upravljao je osobnim automobilom VW križevačke registarske oznake u smjeru Dropkovca. Uslijed neprilagođene brzine vozilom je sletio van kolnika i udario u stabla čempresa te u betonsku ogradu. Nakon što je prouzročio prometnu nesreću vozač je napustio mjesto događaja te je naknadno pronađen i uhićen, očitana mu je koncentracija alkohola od 1,41 promil i protiv njega će biti pokrenut prekršajni postupak.

Pisane vijesti | Promet i vozila