Promet: U protekla 24 sata zabilježene četiri prometne nesreće

U protekla 24 sata zabilježena prometna nesreća s ozlijeđenom osobom i tri s materijalnom štetom kao jedinom posljedicom 

Foto: Ilustracija

Prometna nesreća s ozlijeđenom osobom
 
Jučer, 3. travnja, u 17.30 sati, u Virju na Trgu Stjepana Radića 77-godišnja vozačica upravljala je biciklom pod utjecajem alkohola 1,13 promila. Uslijed nepropisnog kretanja udarila je u rubni kamen te pala na kolnik. Vozačica je zadobila teške ozljede  i protiv nje će biti pokrenut prekršajni postupak.  
 
Prometne nesreće s materijalnom štetom
 
Jučer, 3. travnja, oko 11.40 sati, u mjestu Novi Glog 33- godišnji vozač upravljao je skupom vozila - teretni automobil Scania i teretno vozilo Schwarzmuller zagrebačkih registarskih oznaka u smjeru Zagreba. Zbog ne držanja potrebnog razmaka prilikom vožnje u slijedu prednjim djelom vozila je udario u stražnji dio osobnog automobila Peugeot koprivničke registarske oznake kojim je u istom smjeru upravljao 59-godišnji vozač pod utjecajem alkohola od 1,02 promila, a koji je usporavao kretanje zbog skretanja. Protiv oboje vozača bit će pokrenut prekršajni postupak u domeni njihove prekršajne odgovornosti. 
 
Jučer, 3. travnja, oko 14.45 sati, u Đurđevcu u Ulici grada Vukovara 21-godišnji vozač upravljao je osobnim automobilom Opel koprivničke registarske oznake u smjeru raskrižja s Vinogradskom ulicom. Prilikom skretanja u lijevo oduzeo je prednost prolaska osobnom automobilu Opel koprivničke registarske oznake kojim je iz suprotnog smjera upravljala 25-godišnja vozačica. Tom prilikom došlo je do sudara dvaju automobila. Protiv vozača koji je izazvao prometnu nesreću će biti pokrenut prekršajni postupak.  
 
Jučer, 3. travnja, u 21.15 sati, na parkiralištu, u Kloštru Podravskom u Ulici kralja Tomislava 53-godišnji vozač upravljao je osobnim automobilom Opel koprivničke registarske oznake pod utjecajem alkohola od 2,34 promila. Uslijed nepropisnog kretanja vozilom je udario u osobnim automobil Audi virovitičke registarske oznake kojim je upravljao 32-godišnji vozač, potom je Opel prešao preko rubnog kamena na travnatu površini te se zaustavio uz rub odvodnog kanala. Vozač koji je izazvao prometnu nesreću je smješten u posebnu prostoriju policije do otrježnjenja i protiv njega će biti pokrenut prekršajni postupak.  

Pisane vijesti | Promet i vozila