Promet: Zabilježene tri prometne nesreće

U protekla 24 sata na području Policijske uprave zabilježene su dvije prometne nesreće s ozlijeđenim osobama i jedna s materijalnom štetom kao jedinom posljedicom

Foto: Ilustracija

Prometne nesreće s ozlijeđenim osobama

Jučer, 7. travnja, u 15.45 sati, u Koprivnici u Ulici Čarda 61-godišnja vozačica upravljala je osobnim automobilom VW koprivničke registarske oznake te je prilikom nepropisnog uključivanja u promet iz dvorišta, vožnjom unazad oduzela prednost prolaska osobnom automobilu Reanault koprivničke registarske oznake kojim je u smjeru Đelekovečke ceste upravljala 53 – godišnja vozačica. Tom prilikom došlo je do sudara dvaju automobila. Vozačica koja je prouzročila prometnu nesreću je lakše ozlijeđena i protiv nje će biti pokrenut prekršajni postupak.

Jučer, 7. travnja, u 18.15 sati, u Koprivničkim Bregima u Ulici Vladimira Nazora 16-godišnji vozač upravljao je tehnički neispravnim biciklom Choopper te nije bio označen nikakvom reflektirajućom materijom. Uslijed nepropisnog kretanja te prilikom mimoilaženja s osobnim automobilom VW koprivničke registarske oznake kojim je iz suprotnog smjera upravljala 20-godišnja vozačica došlo je do kontakta bočnog ogledala osobnog automobila i lijeve strane upravljača bicikla. Vozač koji je prouzročio prometnu nesreću je lakše ozlijeđen i protiv njega slijedi prekršajni postupak te dopis nadležnom centru za socijalnu skrb.

Prometna nesreća s materijalnom štetom

Jučer, 7. travnja, oko 12.30 sati, u Križevcima u Ulici Nikole Tesle 73-godišnji vozač upravljao je osobnim automobilom Peugeot zagrebačke registarske oznake. Uslijed nepropisnog uključivanja u promet s parkirališta nije propustio teretni automobil Iveco koprivničke registarske oznake kojim je upravljao 22 – godišnji vozač. Tom prilikom osobni automobil je prednjom stranom udario u bočnu stranu teretnog automobila. Vozaču koji je prouzročio prometnu nesreću naplaćena je novčana kazna.

Pisane vijesti | Promet i vozila